Privatlivspolitik

Generelle oplysninger.
Juridisk navn; Handelsfirmaet Randers
Organisationsform; Enkeltmandsvirksomhed.
CVR. nr. 30740513
Adresse Østervold 3 A, 1. – 8900 Randers
E-mailadresse kundeservice@handelsfirmaet-randers.dk
Telefonnummer; 52166182
Etableringsår; 2016.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik).
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Handelsfirmaet Randers og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren for, Handelsfirmaet Randers har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.handelsfirmaet-randers.dk, er Direktør/ejer Kristian Damgaard
Oplysninger afgivet til www.handelsfirmaet-randers.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Handelsfirmaet Randers har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Handelsfirmaet Randers via e-mail kundeservice@handelsfirmaet-randers.dk

Print Friendly, PDF & Email